25-03-2011 Voordracht beste Leerbedrijf 2011

Meester Electronics b.v. is voorgedragen voor de verkiezing Beste Leerbedrijf 2011.

Sinds de oprichting (1989) worden zowel BOL als BBL stagiairs van de MTS bij Meester Electronics opgeleid. Het gebeurt geregeld dat een stagiair later blijft werken in het bedrijf, zodat hij of zij later zelf nieuwe stagiairs begeleidt.
Meester Electronics was één van de pioniers die een baangarantie verstrekte aan stagiairs, die bij ROC van Amsterdam tegelijk het MBV diploma buiten de reguliere opleiding wist te behalen. Inmiddels hebben meer lokale beveiligingsinstallateurs dit convenant ondertekend. Ook wordt Frank Meester jaarlijks gevraagd om gastlessen over branddetectie bij het ROC te verzorgen.

In de techniek blijf je leren. Daarom zal elk personeelslid binnen Meester Electronics zich blijven ontwikkelen door specifieke opleidingen en cursussen. Het omgaan en uitwisselen van kennis en kunde met jonge starters in de techniek hoort daarbij als een vanzelfsprekendheid.

Stichting Kenteq (Kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap) organiseert de verkiezing voor de sector techniek en de Kenteq opleidingsadviseur heeft Meester Electronics voorgedragen. De winnaar van deze sector neemt het op tegen de genomineerden uit andere sectoren van waaruit het Leerbedrijf voor 2011 wordt gekozen.