24-10-2011 Veiligheidsdag

Regionaal preventieadviseur Maarten van Weel (voorheen Politie Hilversum) zal zaterdag 29 oktober, voor iedereen die geinteresseerd is, van alles vertellen over de beveiligingsmogelijkheden  van panden. Ook is het erg leerzaam te horen hoe het dievengilde te werk gaat!
Bij Ambiance Zonwering Van der Wal op de Nieuwe Havenweg 5 te Hilversum bent u vanaf 10.00uur van harte welkom. De toegang is gratis en de koffie staat klaar.

Ons bedrijf is aanwezig om toelichting te geven over beveiliging door inbraakdetectie en camera's. Alarmsystemen beperken de schade na inbraak, maar vaak is het  veilige gevoel van zo'n systeem ook een belangrijke reden om tot aanschaf over te gaan. Verzekeraars eisen in bepaalde gevallen een gecertificeerd systeem. Meester Electronics is CCV BORG beveiligingsinstallateur en kan dit geheel conform alle eisen leveren en installeren. Tijdens deze dag kunt u gratis een Programma van Eisen door ons laten opstellen.

Ook de firma Leo Sleutel (o.a. sloten), Gooiland Beveiliging (alarmopvolging en collectieve beveiligingsdiensten) Interpolis (schadeverzekeringen) , AMF (recherche buro) en natuurlijk de gastheer Zonwering Van der Wal (o.a. rolluiken) zijn aanwezig om hun gratis adviezen te geven.
Frank Meester is namens Meester Electronics persoonlijk aanwezig van 10.00 uur tot 15.00 uur. U bent bij dezen uitgenodigd!