19-03-2014 Gooise Bedrijvendag 7 april

Meester Electronics is weer present op de Gooise Bedrijvendag 2014 op maandag 7 april in Spant! In Bussum. De Gooise Bedrijvendag viert haar eerste lustrum en wordt mede daardoor weer een bijzondere dag.

De Gooise Bedrijvendag is een ondernemersdag waar de deelnemende ondernemers uit het Gooi, Vechtstreek en Eemland veel contacten kunnen opdoen die op korte of langere termijn zouden kunnen leiden tot opdrachten. Niet alleen ondernemers, maar ook consumenten worden voor deze dag uitgenodigd.

De Gooise Bedrijvendag opent om 15.00 uur met een fantastische spreker, namelijk Han Mesters, sectorbanker zakelijke dienstverlening van ABN AMRO. Hij gaat het hebben over innovaties in de zakelijke dienstverlening. Later op de dag leidt Jacqueline Zuidweg, zakenvrouw van het jaar in 2012 en bekend van televisie, een debat op het horecaplein. Net als vorig jaar is er ook deze keer weer een beurs. Bedrijven en instellingen kunnen zich met een eigen stand profileren en presenteren. Daarnaast is er een aantal workshops over uitéénlopende zaken en is er volop tijd voor speeddaten.