Brandmeldinstallatie geïnstalleerd, wat nu?
Het beheer van een brandmeldinstallatie is daarna erg belangrijk, want het kan levens redden als het systeem werkvaardig blijft. De cursist leert omgaan met de installatie en kleine storingen en/of onechte meldingen te herkennen. De beheerder BMI wordt binnen de organisatie verantwoordelijk voor het beheer van de installatie en het eerste aanspreekpunt voor de brandweer.
Na de cursus is de beheerder BMI in staat het beheer van de installaties conform de wettelijke eisen uit te voeren. De cursus wordt afgesloten met een examen, waarna bij goed resultaat het certificaat BBMI van het NIBHV wordt uitgereikt.

Doel van de cursus
De toekomstige beheerder BMI wordt vertrouwd gemaakt met;
- de taken van de beheerder BMI vastgelegd in de NEN2654-1 en 2
- het doel, de opbouw, de bediening en de functie van de onderdelen van de brandmeld- en de ontruimingsalarminstallatie,
- het periodiek onderhoud en de verslaglegging daarvan,
- voorschriften, normen en eisen m.b.t. de installatie.

nibhv.pngDe cursus duurt drie dagdelen, verdeeld over twee cursusdagen.
De kosten bedragen €  395,- excl. BTW incl. lesboek NIBHV, 1x broodjes en het NIBHV examen met certificaat.

De volgende datum voor de cursus op ons kantoor in Hilversum is gepland op 4 en 18 november. De eerste dag is de gehele dag van 08.20 tot 17.00 uur en de tweede dag van 08.30 tot 13.00 uur. In deze ochtend wordt tevens het examen afgenomen.
U kunt zich aanmelden voor een volgende cursus door het inschrijfformulier hier te downloaden, in te vullen en terug te mailen naar info@meester.nl

Wij geven geen BHV cusussen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar het Oefencentrum Crailo, de opleiders van brandweer Gooi en Vechtstreek.