Telecommunicatie
GRNon.jpgWij zijn zelf een bij de ACM geregistreerde service provider telefonie waardoor wij - onafhankelijk van KPN - uw telefoonlijnen en internetaansluiting  leveren. Eén factuur per maand voor alle telecom en internetdiensten en apparatuur.

Alles bij één partij - Meester Electronics -  zodat u alleen ons hoeft te bellen voor alle telefoonvragen.

Dit en veel meer, want integratie met GSM telefoon, hosted of managed voice behoort tot de mogelijkheden.

Telefoonlijnen, VoIP, managed voice?
Voor de beste oplossing worden de opties voor u vergeleken. Mail een recente factuur van uw telecomprovider en wij maken een berekening voor u met een op maat gemaakt advies.

Goedkoper bellen bij Meester
Wij zijn geregistreerd bij de ACM (Autoriteit Consument en Markt) als aanbieder van openbare elektronische communicatiediensten onder nummer 942936.

  1. Goedkoper bellen via infrastructuur KPN - naast korting op het bellen zelf, krijgt u ook korting op uw abonnement van de KPN via Meester!
  2. Nog goedkoper bellen via IP, via uw telefooncentrale of met alleen IP toestellen zonder telefooncentrale gebuik makend van onze telefoon clouddiensten.
  3. Wij factureren u maandelijks.

Lees verder over abonnementen, beltarieven Nationaal en Internationaal

Betrouwbaar - Uw vertrouwen waard
Meester Electronics is zeer ervaren. Al vanaf 1989 is het bedrijf succesvol telecommunicatie installateur met een eigen 24 uur servicedienst om de geleverde apparatuur in optimale staat te houden.
Daarnaast voldoet het bedrijf volledig aan het gestelde in de Telecommunicatiewet waardoor het periodiek wordt geïnspecteerd door het Agentschap Telecom van het Ministerie van Economische Zaken. Hierdoor is het bedrijf ACM geregistreerd onder nummer 942936 en is het aangesloten bij de Geschillencommissie Telecommunicatie.

Bedrijfstelefooninstallatie
samsunglogo.jpgEen geschikt telefoonsysteem moet vooral betrouwbaar en prettig in het gebruik zijn. Wij zijn sinds 1996 dealer van de Samsung bedrijfstelefoonoplossingen. De vaak gebruikte functionaliteiten kunnen dan eenvoudig worden opgeroepen. Wanneer u op zoek bent naar een geschikt systeem, is het verstandig om over de volgende mogelijkheden na te denken:

  1. Welke toestellen moeten gaan rinkelen als het algemene nummer wordt gebeld, dient alles bijvoorbeeld binnen te komen bij één persoon en wat dient er dan te gebeuren als hij of zij in gesprek is? Krijgen de medewerkers wellicht een eigen direct telefoonnummer of bied ik mijn klanten een keuzemenu om naar de juiste persoon/afdeling te worden doorverbonden?
  2. Wat dient er te gebeuren buiten de openingstijden? Het nummer kan natuurlijk worden doorgeschakeld naar een GSM of een externe antwoordservice maar met een geïntegreerde voicemailkaart kunnen alle medewerkers desgewenst ook een eigen voicemailbox krijgen. Deze is eenvoudig te bedienen met één druk op de knop en vaak kan dezelfde kaart ook worden gebruikt voor gespreksopname (bijvoorbeeld voor interviews), voor een keuzemenu of voor een melding "op dit moment zijn al onze medewerkers in gesprek".
  3. Wat is de verwachte groei van het bedrijf in de komende jaren? Het kan verstandig zijn om op basis hiervan te kiezen voor een modulair telefoonsysteem, welke eenvoudig mee kan groeien met de organisatie.
  4. Hoe afhankelijk is mijn bedrijfsvoering van de werking het telefoonsysteem? Hierbij is het natuurlijk van belang dat u kiest voor een betrouwbare leverancier van de apparatuur en een betrouwbare provider, zodat uw systeem na een mogelijke storing weer snel in dienst zal zijn.

Voice Over IP (VoIP)
7400.jpgNaast de conventionele manier van bellen via een telefoonlijn is Voice over Internet Protocol niet meer weg te denken. Dan gebruiken we geen telefoonlijn meer, maar een computerverbinding.
Wij leveren zelf deze dienst, dus alles is vertrouwd bij Meester Electronics onder controle.
Kostenbesparing is vaak het uitgangspunt, maar ook schaalbaarheid. Uw  provider Meester zorgt dat uw gesprekken uit uw telefooncentrale over een computerverbinding (zoals internet of een aparte verbinding) worden gerouteerd naar de bestemming.
U sluit dan alleen een abonnement af voor het aantal spraakkanalen (= aantal gesprekken tegelijkertijd) en dit is veel goedkoper dan de traditionele telefoonlijn.

Samsungmodulair.jpgZo kan een IP toestel  overal ter wereld worden verbonden met de telefooncentrale op kantoor. Dezelfde functionaliteiten als kosteloos intern bellen naar collega's, het kunnen zien welke collega in gesprek is en eenvoudig doorverbinden, kunnen nu overal ter wereld worden gebruikt.  Met name voor thuiswerkers is deze variant met name interessant omdat ze hiermee thuis kunnen beschikken over exact dezelfde functionaliteiten als op kantoor, zo kan bijvoorbeeld ook worden uitgebeld over de telefoonlijnen van de zaak.

 
Integratie
samsungwifi.jpgEen andere actuele ontwikkeling is de integratie van b.v. GSM of WiFi toestellen op de bedrijfstelefooncentrale.
Mensen in de wacht zetten of doorverbinden met collega's vanaf de mobiele telefoon behoort hierbij tot de mogelijkheden.
Met name in combinatie met een passend mobiel abonnement waarbij kosteloos onderling kan worden gebeld is dit een interessante toepassing!

 

 
 

 

Privé
Thuis wordt Voice Over IP al veelvuldig toegepast door providers als Tele2, UPC en KPN Internet Plusbellen. Hierbij wordt een internetmodem geplaatst welke dan eveneens beschikt over een analoge of een ISDN aansluiting waar een telefoontoestel of -centrale op kan worden aangesloten. Hoewel het abonnement hierbij vaak een stuk voordeliger lijkt dan bij de traditionele telefoonlijn, zijn er wel een aantal aandachtspunten waar rekening mee gehouden dient te worden.

meldkamer.jpgBijvoorbeeld wanneer men gebruikmaakt van een alarmsysteem met doormelding naar een meldkamer via de telefoonlijn. Indien de stroom uitvalt (wat niet ondenkbaar is bij een inbraak) zal het modem en daarmee ook de doormelding van het alarm namelijk niet meer functioneren! Hier bestaan wel weer oplossingen voor zoals een GSM back-up in het alarmsysteem gecombineert met IP doormelding. De oorspronkelijke kostenbesparing moet dan wel even nagerekend worden. Om problemen te voorkomen geeft de desbetreffende provider dan ook vaak al aan alarmcommunicatie niet te ondersteunen...

 

 

 

gigaset dx800a.jpgEr zijn praktische systemen op de markt! Zo beschikt Gigaset over een mooi draadloos telefoonsysteem welke perfect aansluit op de wensen van gebruikers met een kantoor aan huis. Zowel zakelijk als privé kan dan hierbij gebruikmaken van een geïntegreerde voicemailbox met ieder een eigen meldtekst. Dit alles eenvoudig te bedienen vanaf de draadloze toestellen. aangesloten via IP op ons telefoonplaform bespaart dit vele euro's aan ISDN kosten!

 
Servicecontract
Voor extra zekerheid op het gebied van uw bereikbaarheid is het ook mogelijk om een servicecontract af te sluiten bij Meester Electronics. Naast het recht op 24 uur serviceverlening geeft dit contract u bovendien recht op voorrang bij storingen, geen arbeidsloon en voorrijdkosten bij storingen en indien noodzakelijk kosteloos vervangende apparatuur tijdens reparatie!

Samenwerking
Wij werken ook graag samen met andere partijen waarbij bepaalde werkzaamheden, zoals de aanleg van bekabeling natuurlijk kunnen worden gecombineerd in het voordeel van de klant! Klik hier voor meer informatie...