Bellen zonder telefoontoestellen en/of telefooncentrale
Niet investeren in een telefoonsysteem, toch professioneel bereikbaar willen zijn en op de toekomst voorbereid willen zijn? Dan kan bellen met een softphone via de laptop/PC of tablet/smartphone een professionele en voordelige uitkomst worden. Wilt u toch een gewoon toestel, dan kan dat ook.
xelion.png
Ons Xelion 6 systeem is schaalbaar, u kunt per maand krimpen of uitbreiden en alleen de kosten voor het in bedrijfstellen worden vooraf als vaste aanneemsom voor u gefactureerd naast de voordelige maandprijs voor de telefoonverbindingen.

U belt over een computerverbinding, mogelijk kan dat over de verbinding die u nu al heeft. Als u een nieuwe verbinding nodig heeft, dan kunnen wij daar ook voor zorgen. Alles is dus in één hand, u wordt ontzorgd!

Al uw gesprekken worden desgewenst automatisch opgenomen en kunt u via uw softphone naluisteren. Wenst u wachtrijen, menustructuren? Allemaal mogelijk!

 

Eigen nummer
Uw huidige telefoonnummers nemen we over (porteren) en programmeren we in ons hosted voice systeem. Vooraf worden de wensen met u doorgenomen, waardoor de daadwerkelijke overgang soepel door gekwalificeerd personeel van Meester wordt geregeld.

Betrouwbaar
Ons hosted voice systeem draait in twee datacenters om de betrouwbaarheid te garanderen. Daarnaast zijn wij zelf al 25 jaar actief als telefoonleverancier en hebben als voormalig KPN partner veel ervaring met de wensen en eisen van ondernemers. Zo zijn wij wel telefonisch bereikbaar voor uw vragen en in noodgevallen zelfs buiten de kantooruren, indien u hiervoor een service abonnement wenst af te sluiten (niet verplicht).
Uw gegevens blijven uw gegevens, u kunt zelf uw belgedrag online volgen. Ook als u iemand telefonisch heeft gesproken kunt u later het telefoonnummer herleiden (mits clip informatie is meegestuurd).

Geen contracttermijn
Uw dienst kunt u per maand opzeggen. Wij willen tevreden klanten en daardoor vertrouwen we op een wederzijds partnerschap. Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u zo weer overstappen, zonder boetes of andere ingewikkelde zaken. Vrijheid is blijheid.

Advies
U wilt advies op maat. Vraag naar persoonlijk advies en een vaste prijs vooraf!